A weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez cookie-kat (kisméretű szövegfájlokat) használunk, a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Ezt engedélyezheti az  'Elfogadom' gombbal, ebben az esetben elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Amennyiben módositani szeretné, kattintson a 'Beállitások módositása' ikonra. További információkért olvassa el a Cookie kezelési szabályzatot, az Adatkezelési tájékoztatóban.

 

Termékek Menü

Szállítási információk

Megrendelést és fizetést követően a vevő csomagját a DPD futárszolgálat mukatársai fogják házhozszállítani a megadott címre.

A belföldi szolgáltatásra a DPD belföldi ÁSZF rendelkezései irányadóak. (közzétéve a DPD honlapján). A feladott csomagok minden állomáson scannelésre kerülnek, így a DPD honlapján a csomag teljes életciklusa nyomon követhető a 14 jegyű csomagszám alapján. Minden csomag vonalkódos csomagcimkével van ellátva, mely lehetővé teszi a csomag díjmentes elektronikus nyomon követését a szállítás során és az átvételi elismervény letöltését a www.dpd.hu honlapon. A kézbesítés a felvételt követő munkanapon kerül kiszállításra. DPD ügyfészolgálat: Hétfőn: 07:00-19:00 óráig, Kedd-Péntek:08:00-18:00 óra között. 

Amennyiben a megrendelt terméket az eladó nem tudja kiszállitani, arról haladéktalanul tájékoztatja a vevőt és visszautalja a kifizetett összeget vevő részére, a tájékoztatást követően legkésobb 30 napon belül.